Spring over
Udsalget er startet! 20-70% rabat på mange af vores bedste varer
Udsalget er startet! 20-70% rabat på mange af vores bedste varer
Hello world :) Velkommen til Naturfolk.dk

Hello world :) Velkommen til Naturfolk.dk

Velkommen indenfor hos Naturfolk.

Mit navn er Maria og jeg er kreativ direktør i vores lille foretagende.

Min bedre halvdel Lasse er også med og sammen har vi skabt Naturfolk fordi vi drømmer om at lære flere om naturen og dens fantastiske egenskaber.

Vi tog turen fra lejligheden på 23. Etage i San Francisco til Aarhus Midtby, og kunne hurtigt mærke, at vi måtte ud hvor der var plads til rode rundt i skoven.

Vi bor nu midt i skoven i Midtjylland, og har de sidste 3 år været i daglig kontakt med naturen. En fantastisk fornemmelse, hvor vi har fundet “hjem”. 

Vores viden om naturen er vokset helt vildt - og vi vil så gerne give mange flere en viden om hvordan det store økosystem hænger sammen. Vi tror verden har brug for en generation der kommer tættere på naturen - for klodens og vores egen trivsels skyld.

Naturfolk handler om den gode oplevelse faciliteret af både godt selskab (det står du selv for at medbringe)  og de gode, smukke og bæredygtige produkter.

Den med bæredygtighed kan være sprængfarlig, når man nu sælger ting, men vi gør vores bedste for at udvælge produkter, som holder i mange år.

Vi tager hensyn til materialer, hvordan tingene er produceret og ikke mindst et produkts holdbarhed. Nogle gange er det gode valg et klassisk design, hvis farve du ikke bliver træt af næste forår, mens det andre gange handler om hvor slidstærkt et produkt er. Derfor vil du også finde produkter i alt fra stål, træ og plastic.

Alt er testet udendørs på vores køreture, sejlture og vandreture i Danmark og Norge, og vi kan derfor stå på mål hvor hvert enkelt ting du finder i vores butik. 

Så velkommen til naturfolk.dk! Vi glæder os til at tage dig med på en fantastisk rejse - ud i det fri!

Tidligere artikel Naturfolk-butikken forlænger lejemål i Ry

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt