Spring over
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 499kr
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 499kr
Morgenstund har guld i mund - start dine dage med overskud.

Morgenstund har guld i mund - start dine dage med overskud.

Mange af os er tilbage fra en arbejdspause hen over sommer. 

Måske frygter du det en anelse - tempoet i hverdagen. Det kan være så forbandet stressende, og man ryger så let tilbage i vaner, som man egentlig gerne ville være foruden. 

Men hverdagen er fyldt med små magiske ting og øjeblikke, som kan skabe fundamentet for et stærkt efterår. I en artikelrække ser vi nærmere på dagesrytmen og giver forslag til hvordan du kan skabe både hverdage og weekends med fokus på velvære i samspil med naturen. 

Sov for åbne gardiner

De fleste er afhængige af vækkeure -  måske især fordi det kniber med nok søvn. Men på disse lyse årstider, kunne man også overveje øvelsen at sove uden nedrullede gardiner, og lade morgenlyset vække dig. Start med at prøve en en weekend, men du vil sikkert opleve, at de fleste af os naturligt vågner, når solen står op. 

Træk vejret og stræk dig

3 dybe vejrtrækninger inden du gør noget som helst - lad instagram være, vent lige med at tonse ud i badet, og giv dig selv 2 minutter til at sætte dig op i sengen. Tag 3 rigtig dyne vejrtrækninger - og giv kroppen lov til at vågne op, og stræk kroppen en gang når du træder ud fra den varme dyne. Så får du både hoved og krop op på en god måde. 

Spis morgenmad udenfor

Hvad enten det er hverdag, hvor du (og hunden) går i haven med morgenmaden eller i weekenden, hvor du kan pakke madkurven med boller, yoghurt eller lign ELLER tænde et bål og køre noget æg på panden, så er morgenmad i det fri helt fantastisk. Det behøver ikke blive et projekt - kompleksiteten og mængden af grej bestemmer du heldigvis selv. 

Stå 30 min tidligere op og gå en (lang) morgentur

Hund eller ej - det er fantastisk at starte sine morgener med en ordentlig gåtur. Gå nye veje, stop og lyt og læg mærke til årstiden. Hvis du har selskab af en firbenet ven, så lad den snuse - og brug tiden til at lægge mærke til detaljerne omkring dig: Hvordan ser træerne ud i denne uge fra sidste uge? Er der kommet nye planter til i vejkanten? Hvordan ser himlen ud idag?

Kroppen vågner på en god måde, når du går den igang - og hvis du har en hund med, vil den sikkert også være dig meget taknemmelig for en morgen med tid til at "læse avis". 

Tidligere artikel Naturfolk-butikken forlænger lejemål i Ry

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt