Gratis fragt ved køb for mindst 598,-

Brug for hjælp?

Skriv til os på maria@naturfolk.dk eller brug chat-funktionen

Nyhed: Butik Naturfolk rykker til større lokaler

af Maria Garde Til January 22, 2020

Der er gået ca 5 måneder fra vi fik øje på det lille fine lokale i Ry, og tænkte - måske skulle vi lave en popup-butik i efteråret. Det greb om sig og vi har været overvældet over hvor glade kunder fra Ry, Silkeborg, Skanderborg og sågar Aarhus har været for at besøge os. 

Vi holder derfor fast i at det er vigtigt med en fysisk butik, som supplement til online-butikken, og flytter nu i lidt større lokaler i Ry. Det kommer vi til at gøre af at par omgange håber vi!

Et moderne butiksformat med plads til udvikling

Næste skridt for butikken er, at flytte over vejen - over i et butiksfællesskab kaldet Værdig. Hér er en masse kunsthåndværkere samlet om at drive forretning, og det bliver en del af den store butik, som vi kommer til at bygge vores butik op i. 

Udenfor butikken finder man et stort torv, og hér får vi adgang til at lave et hav af events - snitteworkshops, madlavning på bål oma. I kan godt glæde jer! 

Vi synes det er spændende at lege med hvad en butik skal være, og for mange små erhvervsdrivenden kan det være svært med store huslejer og bemanding. Derfor er det perfekt at få lov til at bygge en butik op inde i en anden butik - og samtidig få adgang til hjælp til betjening, når vi ikke kan være til stede. 

Fra d 4/2 vil du kunne besøge Naturfolks butik hele ugen: 

Mandag - Fredag 10.00 - 17.30

Lørdag 10.00 - 14.00

DOG vil du kun møde os i de allerede kendte åbningstider (eftermiddage fra tirsdag til fredag, samt lørdag formiddag) - mens du i ydertimerne har mulighed for at "plukke" at være i vores butik og betale ved en af Værdigs medarbejdere. 

Vi glæder os til at prøve et nyt setup af, og håber I har lyst til at opleve hvad det vil sige, at drive forretning på en anden måde. 

Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published


Tilbage til toppen