Spring over
Gratis fragt ved køb over 1500,- // Click & Collect på vores lager ved Himmelbjerget
Gratis fragt ved køb over 1500,-
Tufte Wear Bukse-guide, Dame

Tufte Wear Bukse-guide, Dame

Mange spørger os hvilke bukser de skal vælge, så her får du en hurtig gennemgang af Marias vurdering af kropstype og valg af bukser: 

Jeg er 174 cm høj, og en størrelse 36. Jeg bruger størrelse small i alt fra Tufte, med undtagelse af Skogfrue Tights, hvor jeg bruger en størrelse medium. 

Vipe Softshell Pants: Super god buks til dig der elsker stræk. Bukserne kan spændende ud/ind i livet, samt forneden. Det betyder at bukserne kan tilpasses til dig, der oplever kropsforandringer hver måned. 

Bukserne er vindtætte og let vandafvisende. De kan lynes op i siden, så du kan få luft ind på varme dage. 

En størrelse small er perfekt i længden til mig, men kan spændes ind og herved forkortes, såfremt du måler under 170 cm. 

 

 

Alke Pants

En klassisk lettere kraftig bomuldsbuks til dig der elsker udeliv. Perfekte til haven, på fjellet og ved bålet, da de kan holde til varmen. Bukserne er af øko bomuld, og kan vokses på udsatte steder - bagdel og knæ, for at gøre bukserne let vandafvisende. 

Bukserne er ret faste i formen, og passer god til dig der er vant til jeans. De sidder vildt flot, højtaljet, og kan lynes op ved anklerne, så der er plads til store støvler. 

Alke Leisure Pants

Ligesom Alke Pants, men med elastik ved anklerne (som du kender fra jogging-bukser), og elastik i lænd. Derfor bedre til dig der bliver skør af at for "fast" buks, og som måske har lidt mave. Bukserne er en smule mere "baggy" end den klassiske Alke Pant, og derfor får du et lidt mere outdoorsy look, men uden der går Fjällräven i den. 

 

Vipe Zip-off Pants

Minder meget om Vipe Softshell Pants, men disse kan lynes om til shorts, og så er de mørkeblå - ikke sorte. 

Der er ikke mange lommer at gøre med i denne buks, men de er hamrende lækre at vandre i en sommerdag. 

Sidder meeeeget pænt. 

 

Tidligere artikel Lyt med når Maria er i skoven
Næste artikel 5 forslag til hvad du skal lave udenfor i gråvejr

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt