Spring over
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
5 ting vi glæder os til i november

5 ting vi glæder os til i november

Ahh - efteråret har for alvor sat ind, og næsten alle blade er drattet af træerne i vores dejlige skov. November er for mange en mørk og lang måned, men vi sætter nu pris på at året går på hæld, og som de julenisser vi er, er nedtællingen til december allerede begyndt. I denne måned vil vi: 

❄️ Save og hugge brænde af væltede træer på vores grund. Vi stabler brændestykkerne pænt forskellige steder på vores grund, hvor brændet kan få lov til at tørre. Vi elsker nemlig et godt bål - og vil forstætte med at lave udemad og kaffe over ild i november. 

❄️ Tage tid til at planlægge gaver - vi nægter at købe julegaver ud fra en bestillingsliste og tager os god tid til at udvælge noget særligt til vores familier. Vi søger ting, som kan bruges i mange år, og ser evt om der findes en brugt version af den gave vi er på udkig efter- i sær gaverne til familiens niecer og nevø, som hurtigt vokser fra legetøj, tøj mm. Hér bruger vi Reshopper, som giver dig mulighed for alt søge efter brugt grej til børn på en meget nem måde. 

❄️ Lave fordej til honningkager - vi elsker nemlig honningkager, og de bliver ikke dårligere af at man laver dem selv. Du skal dog i gang i god tid - ca 4-6 uger inden du vil bage kagerne. Fordejen laver du af af honning og hvedemel 50/50 af hver. Vores portion plejer være 500 g honning og 500 g mel, som så opbevares i en lufttæt beholder (vi bruger store sylteglas) indtil der skal julebages. 

❄️ Finder puslespil og garnnøgler frem igen - aftenerne kan altså være lange, hvis eneste aktivitet efter mørkets frembrud består i serier eller e-mails. Vi øver os i samvær på den analoge måde, og lægger puslespil (måske bare 20 min. inden den ene af os er ved at blive skør af brikker vi ikke kan finde). Kurven med garn er også fundet frem igen, og selvfølgelig sætter husets LP-entusiast gerne noget musik på og fortæller om hvorfor en gammel plade fra 60'erne er helt unik. 

❄️ Sanker gran, kogler mm - Vi tager vores Kindeling Sack på ryggen, af afsted det går, efter nedfaldne grene, kogler oma som vi laver kranse og andet pynt af. Det er meget rart tingene får lov til at tørre lidt inden du tager det ting til oppyntning i december. 

 

Tidligere artikel Opinelknive hos Naturfolk
Næste artikel Nye bøger

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt