Spring over
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Danmarks hyggeligste outdoor-shop

Om os

Om Naturfolk

Naturfolk.dk er en moderne outdoor-webbutik. 

Vi er for alle der elsker udeliv, men ikke vil gå på kompromis med komfort, design, kvalitet og holdbarheden i de produkter du vælger at omgive dig med både ude og inde, her finder du nemli kvalitets grej med høj ydeevne, lavet af høj og slidstærkt materiale og vi gir dig en god service.

Vi forhandler produkter, som vi selv kender rigtig godt til - fra vores mange turer ud i naturen. 

Hos Naturfolk vil vi gerne gi’ dig produkter og god inspiration til fantastiske oplevelser ude i naturen og under åben himmel.

Vi tror nemlig på at vi gennem nysgerrighed og kærlighed til naturen, kan vi skabe den forandring der skal til for at sikre vores planets fremtid - en fremtid hvor vi er tættere på basis elementerne.

Med respekt for ressourcer udvælger vi god kvalitet, æstetisk smukke og holdbare produkter, som holder i rigtig mange år. Sammenspillet mellem æstetik, materialevalg og produktionsforhold er i vores optik alle faktorer som har indvirken på et produkts bæredygtighed, og vi forsøger at udvælge produkter som bonner ud på én eller flere parametre.

Hos Naturfolk finder du tidsløst design til dig, som holder af at være i naturen, elsker duften af frisk luft og de gode oplevelser udenfor.

Vores produkter henvender sig både til dagsture, vandreture eller velvære og hygge i haven.
Vi tager også naturen med indenfor, og inspirerer dig til hvordan du kan indrette dig med ting som harmonerer med naturens æstetik og hygge.

                                                 Vores slogan er :


Det' er  natur- og landliv på den lækre måde.