Velkommen til vores nye side - Fri fragt ved køb for over DKK 599,-

Klimaforandringer og Naturformidling

af Maria Garde Til January 15, 2020

Det er umuligt ikke at blive konfronteret med at vores planet er i ubalance - Australien brænder, arter forsvinder, vinteren udebliver og jeg kan blive ved. 

Det kan og må dog ikke slå os ud - og det var faktisk årsagen til at vi startede Naturfolk op i sommeren 2019. Vi tror nemlig, at hvis vi hver især skal blive bedre til at navigere i en forhindret verden, så er vi nødt til at nærme os naturen igen. 

Peter Qvortrup Geisling nævner i sin fantastiske bog "Naturen på Recept", at vi for hver generation halverer den tid vi bruger i naturen. Det må selvfølgelig medfølge, at vi mister kontakten til dét der gør os i stand til at træffe valg som gavner naturen og os selv. 

Derfor er vores butik en anderledes outdoor-butik. Vi fokuserer ikke kun på hvad der skal med i rygsækken, men også på den viden du tager med dig ud. Vi vil gerne blive bedre til at læse naturen, genkende arter og skabe de bedste forudsætninger for, at vi belaster vores natur og klima mindst muligt med de valg vi træffer som forbrugere. Og det må altsammen starte et sted - med kærligheden og forståelse for den vidunderlige natur, som vi ikke kan leve uden. 

Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published


Tilbage til toppen