Spring over
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Klimaforandringer og Naturformidling

Klimaforandringer og Naturformidling

Det er umuligt ikke at blive konfronteret med at vores planet er i ubalance - Australien brænder, arter forsvinder, vinteren udebliver og jeg kan blive ved. 

Det kan og må dog ikke slå os ud - og det var faktisk årsagen til at vi startede Naturfolk op i sommeren 2019. Vi tror nemlig, at hvis vi hver især skal blive bedre til at navigere i en forhindret verden, så er vi nødt til at nærme os naturen igen. 

Peter Qvortrup Geisling nævner i sin fantastiske bog "Naturen på Recept", at vi for hver generation halverer den tid vi bruger i naturen. Det må selvfølgelig medfølge, at vi mister kontakten til dét der gør os i stand til at træffe valg som gavner naturen og os selv. 

Derfor er vores butik en anderledes outdoor-butik. Vi fokuserer ikke kun på hvad der skal med i rygsækken, men også på den viden du tager med dig ud. Vi vil gerne blive bedre til at læse naturen, genkende arter og skabe de bedste forudsætninger for, at vi belaster vores natur og klima mindst muligt med de valg vi træffer som forbrugere. Og det må altsammen starte et sted - med kærligheden og forståelse for den vidunderlige natur, som vi ikke kan leve uden. 

Tidligere artikel Danmarks Rødliste er opdateret med over 2000 arter
Næste artikel Anbefaling: Det Billige Skidt

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt