Spring over
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Introduktion til Primus 2-brænder komfurer Kinjia og Tupike

Introduktion til Primus 2-brænder komfurer Kinjia og Tupike

Nu dykker vi ned i lidt avanceret madlavning på turen med svenske Primus 2 brænder-komfurer Kinjia og luksusmodellen Tupike. 

Normalt har vi holdt os til "finere" madlavning på bålet, men når vi er på 1-2 ugers ture i det fri, så er det også rart at åbne gaskomfuret og kunne lavet andet end en lyn-risotto på vores lille (og super fint) gasblus. Her har vi mulighed for t koge kaffe (vigtigt) og lave fx grød eller stege æg samtidig. Desuden får du med Primus forskellige komfurer en bedre stabilitet, som gør det lidt mere sikkert at lave mad, fordi det står stabilt. 

Primus Kinjia Stove er et kompakt komfur som er formet som klassisk, smal kuffert i trykstøbt aluminium og stål, som du åbner, slutter gasflaske til og tænder for en eller begge brændere.

Det står direkte på jorden så du er meget afhængig af at området er helt fladt, der hvor madlavningen skal foregå - lad være med at udfordre skæbnen med skrå klippe og brændvarm suppe. 

Shop Primus Kinjia Stove

Primus Tupike Stove er på foldbare ben, som gør at det er lettere at sætte op i terræn. Komfuret har Piezo-tænder, hvilket betyder at du godt kan gemme tændstikkerne væk. Der er to "vinger" som kan slås ud og skærme for hidsig vind, og så er det ellers bare så slå dig løs som friluftskok. 

Til vores behov har jeg valgt Tupike, da vores norges-ture ofte indebærer lejr på lidt "funky" steder, og jeg har lidt for ofte mistet aftensmaden til jorden, fordi gryder glider af brænder. 

 

Shop Primus Tupike Stove

Begge produkter er fremragende til dig der rejser med bil eller drager på cykeltur i nærområdet - og knap så godt til den kompakte tur med et minimum af udstyr. Begge komfurer vejer 3,7 kg og har håndtag belagt med egetræ, så det er let at bære. 

 

 

 

Tidligere artikel Naturfolk går 100% online fra 1 april
Næste artikel Tufte Wear bukse-guide

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt