Spring over
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Tufte Wear bukse-guide

Tufte Wear bukse-guide

Det kan godt være svært at vælge bukser der passer til den enkelte, men overordnet har norske Tufte Wear produceret en række friluftsbukser, som kan lidt forskelligt: 

Alke-serie: Friluftsbukser lavet af økologisk bomuld, med forstærkninger på bag og knæ. Disse bukser er idéelle til dig der elsker bål, og at rode rundt i skovbunden. De tørrer langsomt, men de kan tåle hårdt brug. Alke-serien fra Tufte Wear fås både til børn, dame og herre

Tufte Wear producerer kun én benlængde for nu, og derfor er folk som har meget meget langt ben udfordret. Hvis du er meget lang, så tag Alke Hiking Pants i stedet for Alke Leisure Pants. 

 

 

Vipe-serien: Friluftsbukser som er perfekte til dig der bevæger dig meget - og som elsker stræk. Bukserne er lavet af Bluesign Nylon, hvilket vil sige, at man har produceret i et lukket system - og dermed ikke udledt kemi mm til lokalmiljøet.

Bukserne fra Vipe-serien er alle vindtætte og let vandafvisende. 

Vipe-serien har vi både som zip-offmodel til herre og dame, samt shorts til begge køn. Dernæst har vi Vipe Softshell pants i to farver til kvinder.

Der findes jakker til både små og store. 

Vipe-serien er i 2021 blevet opdateret med elastik/velcro i siderne, så du kan justere bukserne til din krop. 

Vipe-serien er den serie der er bedst til langbenede typer, men da Tufte Wear lige nu kun producerer én længde, er meget lange typer nok udfordret. 

Størrelse-eksempel: Jeg er en str 36/38-type og en størrelse small er perfekt i længden til mig, men kan spændes ind og herved forkortes, såfremt du måler under 170 cm. 

 

 

 

Skogfrue Tights: En serie for kvinder der er glade for tights. Disse er lavet så de sidder perfekt til dig der elsker at vandre - med forstærkninger på knæ og bagtil.

De sidder tæt - og er ret små i størrelsen, så du skal lige være OBS på at du nok skal en størrelse op fra alle andre Tufte-styles. Skogfrue Warm Tights er en ny model her AW21, og disse er lidt anderledes i forstærkninger (og så har de som navn indikerer et foer af merinould).

Tightsene er ret højtaljede, og med god benlængde. 

Maria fra Naturfolk (på billedet nedenfor) er en 36/38 og bruger M i alle tights. 

Skogfrue Tights er ydermere delvist produceret af genbrugs-materialer. 

 

Bambull-serien: er en base layer-serie i merinould og bambusfibre, og de er med hér fordi vi selvfølgelig forhandler de lange underbukser til både dame og herre. Til børn forhandler vi lige nu Switch-serien, som også består af merinould på den ene side og bambusfibre på den anden side - så du kan vende tøjet alt efter barnets behov. 

Bambull-serien er rigtig god til dig der har sart hud, og ikke er god med ren uld. 

Størrelsen er ret almindelig, men kvinder skal være obs på at long johns'ene ikke er super højtaljede.  

Lunde-serien: Her finder du Tufte Wears hygge-kluns-serie: økologisk bomuld og bambusviskose. Den er utroligt blød og så er den forsvarligt producert. Du kan få både hoodie, shorts og sweatpants I serien, og den er både til små og store. 

 

 

 

Se alle bukser og shorts fra Tufte Wear

 

 

 

Tidligere artikel Introduktion til Primus 2-brænder komfurer Kinjia og Tupike
Næste artikel 5 forslag til hvad du skal lave udenfor i gråvejr

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt