Spring over
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Danmarks hyggeligste outdoor-shop
Overnat i det fri

Overnat i det fri

Sæsonen for at sove ud er snart over os. 

Og der er et hav af måde man kan overnatte under stjernerne på - hvad end du er luksushippie eller typen der kan sove på en sømmåtte.

Telt: Vi er nok mest til luksus-setuppet, og derfor bor vi altid i vores canvas-telt fra Robens. Canvasteltet er lækkert af 2 årsager: Det er lyst og ikke så syntetisk i udtrykket, og så bliver luften ikke så ulækker, da man ligesom ånder bedre i naturlige materialer end syntetiske. 

Vores telt fra Roben hedder Fairbanks, og kan bestilles hos os til en pris 4800kr 

Det er et genialt telt til to mennesker der skal be' om lidt god plads - måske har man en hund med som vi har, og forteltet kan lige rumme dine sko mm så de ikke bliver dugvåde. 

Liggeunderlag: Vi sover også på Robens Moonstone 100 madrasser - de er selvoppustelige og ret høje + brede, så man ikke drøner ned af madrassen i søvne, eller vågner op og er blevet 20 år ældre. Man sover himmelsk på de madrasser, men de er klart mest handy, hvis du er på bilferie. 

Både telt og liggeunderlag har vi ejer længe inden vi begyndte at forhandle Robens - og derfor er tingene altså valgt med øje for udtryk, produktion, kvalitet og pris. 

Sovepose: Soveposerne er Fjallravens Skule 3 Seasons-soveposer. De er valgt ud fra at de har en god bredde - fordi den ene af os flipper ud, hvis man ligger helt stramt i et hylster. De er varme og passer godt til med til en 5 grader (for kvinder) og 2 grader (for mænd). De er meget bløde og ikke spor syntetiske i følelsen. og kan anbefales hvis du gerne vil ha noget plads i soveposen. 

Hængekøje: Hvis det ikke er telt-setuppet vi kører med, så bruger vi Ticket to the Moon Original hængekøje. Den er helt vildt let at sætte op, hvis man har deres ophæng, og så fylder de intet på en vandretur. Hængekøjen er også dejlig at have med til lejeren om sommeren - Så man kan ta' en pause i skyggen udenfor teltet, som ofte blive lige varmt nok i solskinnet. 

Du kan finde vores udvalg af sov ude-grej her. 

Tidligere artikel Opskrift: Lav æblemuffins over bål
Næste artikel Træer i skoven #2 - Bøgetræet

Tilføj en kommentar

Comments must be approved before appearing

* Krævet felt